Imate li pitanja? Slobodno nas kontaktirajte

+385 91 583 92 25

Tečajevi stranih jezika

Njemački jezik
Njemački jezik mnogi smatraju nezanimljivim i teškim jezikom, jer većina tijekom učenja njemačkog jezika nailazi na prvu barijeru u trenutku kada se susretnu s gramatikom. Tada veliki broj osoba počinje gubiti motivaciju i daljnju želju za učenjem, a mnogi i odustanu. Učenje stranog jezika treba biti zabavno i kreativno, što ovisi o načinu i metodama rada. Želja za daljnjim učenjem treba rasti, čime se povećava i motivacija pa je i krajnji rezultat pozitivan. Bitno je staviti naglasak na komunikaciju, usvajanje riječi, a gramatika je popratni, ali ne i manje bitni element. Ovaj germanski jezik ima svoje zakonitosti pa ga je u mnogočemu lako usvojiti. Potrebno je samo odlučiti se i krenuti.
Engleski jezik
Engleski jezik kao jedan od vodećih u svijetu postao je već odavno dijelom naše svakidašnjice. Djeca ga počinju govoriti već u vrtićkoj dobi. Prati nas gotovo cijeloga života na televiziji i ostalim medijima. Većina pjesama koje slušamo upravo je na engleskom jeziku. On je ujedno i jezik poslovanja, svakodnevne komunikacije s klijentima. Međutim, mnogima se dogodi da zastanu, jer nisu baš sasvim sigurni kako se izraziti, što reći, koju riječi uporabiti, kako kvalitetno napisati neki tekst ili obaviti razgovor na engleskom jeziku. Uz materinji jezik postao je gotovo neizbježan, stoga neovisno čime se bavili, engleski jezik postaje dijelom opće kulture pojedinca.
Talijanski jezik
Osim što je jezik kulture, povijesti i umjetnosti, talijanski jezik bitan je za mnoge koji se odluče na odlazak na rad u Italiju, ali i na školovanje. Osim toga u našoj regiji jedan je od najvažnijih jezika u ugostiteljstvu te u poslovnom svijetu s talijanskim poduzetnicima koji se odlučuju surađivati s našim tvrtkama. Poznavanje jednog stranog jezika olakšava i ubrzava usvajanje svakog sljedećeg. Znanje stranog jezika otvara put u svijet, a vrata Italije su pred nama, samo ih je potrebno otvoriti.