Imate li pitanja? Slobodno nas kontaktirajte

+385 91 583 92 25

Specijalizirani intenzivni tečajevi

Poučeni iskustvom da mnogim polaznicima nije uvijek moguće uložiti previše vremena u učenje općeg stranog jezika, organiziramo specijalizirane tečajeve čiji se program ciljano usmjeruje na potrebe polaznika, a najčešće se radi o potrebi savladavanja jezika u poslovne svrhe. Trenutna ponuda takvih tečajeva obuhvaća:
  • NJEMAČKI/ENGLESKI/TALIJANSKI JEZIK ZA POČETNIKE U TURIZMU
  • NJEMAČKI/ENGLESKI/TALIJANSKI JEZIK ZA KONOBARE/KUHARE
  • NJEMAČKI/ENGLESKI/TALIJANSKI JEZIK ZA RECEPCIONERE
  • NJEMAČKI/ENGLESKI/TALIJANSKI JEZIK ZA VINARE
  • NJEMAČKI/ENGLESKI/TALIJANSKI JEZIK ZA STOMATOLOGE I MEDICINSKO OSOBLJE

Tečajevi općeg stranog jezika

Ova vrsta tečaja primjerena svima onima koji bi htjeli dublje ući u zakonitosti jezika, baviti se tekstovima, konverzacijom, jezičnom normom te krenuti ispočetka, ili u naprednijem tečaju osvježiti i usavršiti ranije stečena znanja. Tečaj se temelji na vježbama čitanja, pisanja, slušanja, na komunikaciji, interakciji među polaznicima i multimedijalnom pristupu. Ovaj tečaj idealan je za sve one koji se žele zaposliti u inozemstvu s namjerom višegodišnjeg boravka. S obzirom na stupanj tečaja kojeg polaznik odabere, taj stupanj odgovara zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike (link) i osposobljava polaznika za pristupanje ispitu znanja (ukoliko mu je potreban certifikat). Pogledajte i procijenite svoje znanje.

Tečajevi poslovnog jezika

Kako napisati poslovno pismo, ponudu, odgovoriti na upit, riješiti reklamaciju pisanim putem, napisati životopis, zamolbu, prijavu i sl.?
Ovaj kratki intenzivni tečaj temelji se na usvajanju fraza i izraza koji se koriste u poslovnom svijetu, i kao takvi su na određeni način obrasci/modeli koje ćete moći primjenjivati u najrazličitijim situacijama poslovne komunikacije, kako usmene tako i pismene. Tečaj je prilagođen osobama zaposlenima u području ekonomije, bankarstva, marketinga, ljudskih resursa, administrativnih poslova, trgovine i sl.

Tečajevi jezika za poduzeća

Mnoga poduzeća i tvrtke imaju potrebu za jezičnim usavršavanjem svojih zaposlenika, pa je ova vrsta tečaja idealna za njih, jer se jezični program kreira prema njihovim potrebama i zahtjevima. Tečaj se održava u prostorijama naručitelja i u vrijeme koje najbolje odgovara naručitelju usluge. Prije početka tečaja obavlja se razgovor između naručitelja i izvršitelja sa svrhom izrade jezičnog programa koji će najbolje odgovarati zahtjevima naručitelja. Po završetku tečaja izrađuje se završno izvješće kako bi naručitelj dobio povratnu informaciju o provedbi tečaja.