Imate li pitanja? Slobodno nas kontaktirajte

+385 91 583 92 25

Irina Riđić, rođ. 16.06.1979

+385 91 583 92 25 / mairis.edu@gmail.com

Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Rijeci njemački jezik i književnost i hrvatski jezik i književnost.

Iskustvo na području obrazovanja i podučavanja stečeno u radu s djecom i odraslima. Osim rada u nastavi kao profesor jezika dodatno osposobljena za pružanje usluga turističkog vodiča za Istarsku, Primorsko-goransku i Ličko-senjsku županiju. Od 2011.godine radi i kao stalni sudski tumač za njemački jezik. Tijekom studija i po njegovom završetku radila u sektoru turizma u različitima odjelima (administrativni poslovi, nabava apartmana, uređivanje web-stranica, prevođenje, organizacija transfera, organizacija izleta, turistički predstavnik i dr.). Stalno usavršavanje na području edukacije te boravak u zemljama njemačkog govornog područja. 2011. stipendist ministarstva Bundeskulturministerium na seminaru u Leipzigu i Kölnu s naglaskom na metode poučavanja.

Dajana Bošnjak

+385 91 583 92 25 / mairis.edu@gmail.com

Diplomirana profesorica filozofije i engleskog jezika i književnosti raduje se suradnji i zajedničkom radu na svakom projektu kojem je potrebna "jezična" potpora.

Dajana je izvorna govornica hrvatskog jezika, obučena za prevođenje s hrvatskoga na engleski jezik kao i s engleskoga na hrvatski jezik. Iskusna je u prevođenju akademskih članaka s područja društvenih znanosti, kao i drugih vrsta tekstova, a upoznata je i s turizmom i marketingom.